Pikainen, herkullinen mustikkaraakasuklaa

mustikkasuklaa

Yhteistyössä Foodinin kanssa

Raakasuklaan teko voi olla superyksinkertaista ja tällä ohjeella se on myös supernopeaa. Raakasuklaan teossahan kaikista tylsin vaihe on odotella suklaa kovettumista pakastimessa. Tämän suklaan sen sijaan voit nauttia heti!

Tähän ohjeeseen tarvitset:

200g pakastemustikoita

50g kaakaovoita

50g kaakaomassaa

½dl kookossokeria

1dl kaakaojauhetta

2rkl kookosmannaa

ripaus suolaa

hyppysellinen vaniljaa

Sulata kaakaovoi ja kaakaomassa vesihauteessa. Lisää ensin kookossokeri, sekoita, ja sitten loput ainekset paitsi mustikat. Laita jäiset mustikat kulhoon ja kaada kaakaoseos niiden päälle. Pyörittele aineksia sekoitellen, kunnes kaakao kohmettuu.

Ah, ihanat myslitangot!

Yhteistyössä Foodinin kanssa

Energiapatukka, välipalapatukka, kätevä jälkkäri, nopea ateriankorvike? Myslitanko voi olla kaikkea tätä! Rapean rouskuva, mutta silti pehmeän makuinen! Juuri sopivan makea. Joko houkuttaa kuulla resepti? Se tulee tässä:

Myslitangot (gluteeniton, maidoton)

220g raakasuklaata / maidotonta tummaa suklaata

125g kookosöljyä (voit myös käyttää voita, jos haluat, mutta huomaa, että silloin resepti ei ole maidoton)

4rkl hunajaa

2rkl appelsiinihilloa (jos tahdot muun makuista hilloa, niin varioi vapaasti)

4rkl sitruunamehua (jos tahdot muun makuista mehua, niin varioi vapaasti)

450g gluteenitonta ja maidotonta mysliä

Sulata vesihauteessa miedolla lämmöllä suklaa ja kookosöljy. Ota pois vesihauteesta ja sekoita joukkoon kaikki muut aineet. Muista sekoittaa kunnolla välttääksesi kököt. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (20×20) tasaiseksi. Jäähdytä tekele jääkaapissa 2-3 tuntia. Jäähtyneenä leikkaa sopivan kokoisiksi palasiksi.

Maukasta viikonloppua kaikille lukijoille!