Blogi uudistui

Tämä blogi on palanut takaisin omalle domainilleen ja sitä päivitetään parhaillaan. Blogin pääteema tulee olemaan terveys ja siihen liittyvät asiat. Samalla havainnoin tarkalla silmällä maailman menoa ja vallitsevaa koronatilannetta.

Miksi blogi palasi omalle domainille?

Minulle on ollut ehdottoman tärkeä pitää kiinni sananvapaudestani ja nyt olen joutunut jo toistamiseen sensuurin kohteeksi. Ensimmäisellä kerralla kirjoitin rokotteista tekstin, jossa jokainen asia oli viittaus lääkärin tai asiantuntijan lausuntoon. Tuli hyvin nopeasti selväksi, että rokotteet olivat tabu silloisessa blogiportaalissa. Toisella kerralla kirjoitin mediaa kriittisesti arvioiden koronauutisoinnissa. Kaupalliselle blogialustalle tämä oli liikaa ja sain porttikiellon sinne. Kuitenkaan tekstissäni ei ole ollut mitään virheellistä tietoa ylläpitäjien mielestä ja lähdeviitteetkin olivat erittäin luotettavilta tahoilta. Kirjoitin yksinkertaisesti asioista, joita ei saa kirjoittaa – vaikka ne olisivatkin totta.

Be the first to reply

Vastaa