Koronahysteria: valoa tunnelin päässä?

Oletteko kuulleet jo hyvät uutiset: THL:n mukaan meillä ei Suomessa enää voi puhua koronan kohdalla edes epidemiasta, sillä tapauksia on niin vähän! Ja vaikka tiettyinä päivinä näyttäisikin siltä, että tartuntoja on paljon, kuten vaikkapa tiistaisin, selittyvät sen viikonpäivän korkeat luvut osittain sillä, että ne ovat peräisin viikonloppuna tehdyistä testeistä. (https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006620594.html) Eikö tämä, jos joku ole uutinen, jota medioissa kuuluisi toitottaa? Sen sijaan uutiset ovat täynnä koronatartunta siellä ja koronatartuntoja täällä -juttuja. Mihin ne koronakuolemat yhtäkkiä hävisivät?  Ovatko mitkään rajoitukset enää todella tarpeellisia? Entä tarvitaanko testaamista ylipäätänsä enää?

Uutisia rapakon toiselta puolelta

Se, mitä et ole uutisista kuullut, on se, että Yhdysvaltojen CDC (vastaava kuin Suomen THL) tarkasteli hieman koronatilastojaan ja ilmoitti juuri, että 160.000:sta koronakuolemasta olikin vain 6% puhtaasti koronakuolemia. Siis todellinen koronakuolinluku USA:ssa on alle 10.000 (https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm#Comorbidities). Loppuun 94%:iin kuuluvat ne ihmiset, jotka jossain vaiheessa ovat saaneet positiivisen testituloksen (joista erään tutkimuksen mukaan jopa 80% saattaa olla vääriä positiivisia tuloksia) ja kuolevat sitten mihin tahansa muuhun syyhyn. Kirjoitin aikaisemmin jo siitä, miten ennen kuin meillä oli oikeaa dataa, rajoituspäätökset perustuivat arvioihin taudin kehittymisestä ja että nämä arviot osoittautuivat myöhemmin myöskin rajusti liioitelluiksi. Ja näin ollen myös rajoitustoimetkin olivat aivan ylimitoitettuja. Ruotsi osasi hoitaa hommansa hiukan paremmin.

kielletty ajosuunta

Jatketaan jenkkilän jutuilla. Siellä on laki, että mitään luonnollista, siis jotain mikä esiintyy luonnossa eikä ole ihmisen muokkaama, ei voi patentoida. Esimerkiksi vaikka jokin kasvi. Mutta, jos kasvista eristetään jokin osa ja lisätään siihen jotakin, joka ei siihen luonnostaan kuulu, voi tuon uuden tuotoksen patentoida. No arvatkaapas mitä: jenkeillä on patentti koronaviruksesta, koronavirustestistä ja koronaviruksen hoidosta. Eli koronavirus ei ole luonnollinen virus, vaan sitä on muokattu laboratoriossa (https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en). Tämä nyt jylläävä virus on alunperin tehtailtu jenkeissä, mutta kun siitä levisi tietoa julkisuuteen, kuljetettiin se vaivihkaa Kiinaan, Wuhanin laboratorioon ja jenkit jatkoivat tukemalla Wuhanin labran kehitystyötä miljoonilla veronmaksajien rahoilla.

Tarvitaanko rokotetta edes?

Muistutan tässä vaiheessa, että vaikka meillä on influenssaan rokote, ei influenssa ole hävinnyt mihinkään. Siihen kuolee edelleen puoli miljoonaa ihmistä vuosittain. Ja influenssarokotteen teho on tutkitusti vain 1-2% luokkaa (https://www.cochrane.org/CD001269/ARI_vaccines-prevent-influenza-healthy-adults).

Jenkkilän korkeimmat terveysviranomaiset ovat itse ylistäneet edellisen koronaepidemian aikoihin malarialääke hydroksiklorokiinin tehoa koronavirustartunnan hoidossa sekä sen ennaltaehkäisyssä. Nyt he yhtäkkiä sanovatkin, että siitä ei ole satunnaistettuja kaksoissokkotutkimuksia tai että on vain anekdoottista näyttöä. Hmm.. tehdäänköhän suunnitteilla olevalle koronarokotteelle RCT-tutkimuksia. Ei todellakaan.

Lukuisat lääkärit, kliiniset huippuasiantuntijat, jotka hoitavat kentällä niin sanottuja koronapotilaita, ovat todenneet hydroksiklorokiinin tehokkaaksi, jopa 100%:sen tehokkaaksi. Antiviraalisten vaikutusten lisäksi, hydroksiklorokiini tehostaa sinkin siirtymistä solujen sisään, jossa se estää koronaviruksen lisääntymisen (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7202847/). Olen kirjoittanut sinkin tärkeydestä aikaisemminkin. Mutta koska hydroksiklorokiinin patentti on rauennut jo kauan aikaa sitten, eikä sinkkiä voi patentoida, on niillä hankala tehdä kannattavaa bisnestä. Sen sijaan maailman rokotepolitiikan johtaja kertoo avoimesti, kuinka hyvin hän on tienannut rokotebisneksellä (https://www.cnbc.com/2019/01/23/bill-gates-turns-10-billion-into-200-billion-worth-of-economic-benefit.html).

hengenvaara

Mitä maskit todellisuudessa suojaavat

Koronaviruksen partikkelikoko on noin 0,13 mikronia. Vertailun vuoksi laadukas hepa filtteri suodattaa kaikki 0,01 mikronia isommat hiukkaset. N95 tason hengityssuojain suodattaa vain 0,3 mikronia suuremmat partikkelit. Kertakäyttöiset kirurgimaskit suodattavat 3,0 mikronia suuremmat hiukkaset. Mitäköhän ihmiset kuvittelevat hyötyvänsä kertakäyttö- tai kangasmaskien käytöllä?

Kysymys on enemmänkin alistumisesta ja alistamisesta. Tämä on ihmiskoe. Tällä ei ole terveyden kanssa mitään muuta tekemistä kuin se, että maskin käyttö itse asiassa heikentää käyttäjänsä terveydentilaa, sillä hän joutuu hengittämään omaa hiilidioksidiaan ja miltä luultavimmin kontaminoidun maskinsa hiukkasia (https://www.bmj.com/content/369/bmj.m1435/rr-40). Asiantuntijat ovat arvioineet, että maskien käytön vuoksi voi syntyä uudenlainen keuhkosairauksien aalto.

No entäs se testaaminen

Suomessa tehdään yli 10.000 testiä päivittäin ja positiivisten testien osuus liikkuu jossain 0,2-0,5 prosentin paikkeilla. Aivan järjetöntä resurssien haaskaamista mielestäni. Jos käsillä olisi oikeasti vakava tauti, niin kyllä se huomattaisiin ilman ylimitoitettua testaamista. Nyt olemme tilanteessa, että jos suljet telkkarin ja radion, niin korona lakkaa käytännössä olemasta.

Testeillä pidetään vielä keinotekoisesti kiinni eräänlaisesta poikkeustilasta ja sillä rajoitetaan aivan turhaan ihmisten vapaata liikkumista. Se on valtaapitävien ainoa keino pitää koronaesiriippua yllä siihen asti, kunnes rokotteet saadaan markkinoille. Monet maat ovat jo tilanneet miljoonia annoksia ennakkoon. Ymmärtäähän sen, että siinä vaiheessa narratiivin muuttuminen aiheuttaa voimakasta vastarintaa.

stop

Lopetetaan jo tämä

Muistakaa se hyvät lukijat, että tämä koronahysteria loppuu sitten, kun valtaosa ihmisistä sanoo: EI, EN SUOSTU ENÄÄ. EN HYVÄKSY TÄTÄ. EN MENE TESTEIHIN. Tähän mennessä valtaosa ihmisistä ovat antaneet hiljaisen hyväksyntänsä kaikelle ja vain siksi tämä hulluus on saanut jatkua näinkin pitkään. Ennen koronaa karanteeneihin on määrätty vain sairaat ihmiset. Nyt koronakyykytyksen varjolla ihmisiä yritetään asettaa karanteeniin, jos he ovat saattaneet altistua koronalle. Aivan mielivaltaista tyranniaa!

Eikö olisi jo aika vaatia loppua puheille nykyisestä uudesta normaalista sekä vaatia lukujen vääristelijät vastuuseen teoistaan? Eikö olisi jo aika myöntää, että meillä ei ole ikinä ollutkaan mitään vakavaa epidemiaa ja että tällä mediahuomiolla on saatu käännettyä suuren yleisön katseet pois samaan aikaan paljastuneista erittäin vakavista rikoksista, joissa epäillään hyvin suurta joukkoa vaikutusvaltaisia ihmisiä ja julkisuuden henkilöitä rikoksista lapsien koskemattomuutta kohtaan? Mitä luulet, että miksi et ole kuullut tästä mistään valtavirtamedian kanavasta?

2 thoughts on “Koronahysteria: valoa tunnelin päässä?

  1. Hei! Ihanaa kuulla järjen ääntä! Kirjoitat viisaasti. Olen tulossa hulluksi näiden nukkuvien maskinaamojen keskellä. Miten he eivät näe tämän megahuijauksen läpi?? Johan sen pitäisi talonpoikaisjärki sanoa, että jollain helkkarin tartuntaluvuilla media ja THL lietsovat hysteriaa. PCR-testi on täyttä kuraa. Mangoilla ja kanansiivilläkin on koronaa sen mukaan. Uahahahah! Säälittävää miten töllainen kusetus menee kansaan läpi. Ja pelottavaa miten lammaslaumana tämä porukka kipittää rätit naamalla…itkettää…
    Nyt pitää saada porukka heräämään tästä unesta ihan oikeasti! Kiitos kun kirjoitat, lisää tällaista!

    Terv. Sanna

Vastaa