Kysymykset THL:lle koronasta

kysymysmerkki1

Osallistuin tänään PING Helsingin järjestämään webinaariin, joka oli toteutettu yhteistyössä THL:n kanssa. Siellä oli aiheena korona ja tarkoitus oli keskustella nimenomaan faktoista, jotta vaikuttajat pystyvät jakamaan oikeaa tietoa seuraajilleen. Esitin liudan kysymyksiä, mutta en saanut niihin vastausta THL:n Jussi Sanelta ja Tuula Hannila-Handelbergiltä. Lähetin kysymäni kysymykset heille vielä perään sähköpostilla ja odotan saavani niihin nyt pikimmiten vastauksia. Jos saan vastaukset näihin kysymyksiin, julkaisen ne seuraavassa kirjoituksessani. Vaikka en webinaarissa saanut vastauksia, halusin tuoda kysymykset jo julki tänne blogiin, koska nämä ovat asioita, joihin kaipaan maamme ylimmän terveysviranomaisen kantaa.

Tässä ovat kysymykseni

Miksi vitamiinit ja ravinneaineet on lytätty täysin koronan ennaltaehkäisyssä ja hoidossa? Suonensisäisesti annetun C-vitamiinin tehosta on paljon näyttöä, jopa koronan hoidossakin. Miksi sitä ei voitaisi kokeilla hoitomuotona?

Miksi viralliset tahot eivät puhu vastustuskyvyn rakentamisesta ennaltaehkäisevästi? Esimerkiksi riittävän A- ja D-vitamiinin saannin merkitys on unohdettu täysin.

Voisiko vitamiinien päivittäisiin (minimi)saantisuosituksiin lisätä myös suositukset terapeuttisista annoksista, jotka on todettu tehokkaiksi ja turvallisiksi?

Eikö vastustuskyky rakennu juuri sillä tavalla, että me altistumme jatkuvasti viruksille ja bakteereille?

Maailmalta on tullut lääkäreiltä havaintoja, että nykyiset hoitosuositukset hengityskoneiden käytöstä aihettavat jopa enemmän haittaa kuin hyötyä. Vaihtoehtona on esimerkiksi ylipainehappihoito. Käytetäänkö sitä Suomessa? Jos ei, niin miksi ei?

Otsoniterapia tuhoaa todistetusti tehokkaasti (myös kustannustehokkaasti) viruksia. Miksi sitä ei hyödynnetä koronan hoidossa?

Arvioiko THL vielä erikseen WHO:sta ja muiltakin Bill ja Melinda Gates -säätiön sponsoroimilta tahoilta tulevien tietojen paikkaansa pitävyyttä vai siirretäänkö ne sellaisenaan Valtioneuvostolle?

Mitä mieltä olette Bill Gatesin toteamuksesta, että maailma aukeaa vasta kun kaikki maailman kansalaiset ovat rokotettuja ja että ihmisille pitäisi asentaa nanopartikkeli ihon alle, josta käy ilmi mm. rokotushistoria?

Nyt ollaan kiiruhtamassa rokotekehitystä ja suunnittelemassa eläinkokeiden ohittamista. Kuka ottaa vastuun rokotteiden turvallisuudesta, jos rokotevalmistajille on myönnetty syytesuoja? Eli kuka korvaa mahdolliset rokotehaitat?

Juuri löytämäni tiedon mukaan Covid-19 olisi eristetty ensimmäisen kerran maaliskuun 2020 puolessa välissä. Miten arvioitte testien luotettavuutta sitä ennen? Mitä testeillä on siis tutkittu edes sitä ennen? Ja muuttuuko testit nyt viruksen eristämisen jälkeen mitenkään?

2 thoughts on “Kysymykset THL:lle koronasta

Vastaa