Koronahysteria: lopun alkua?

Ollaanko rajoituksilla saamassa Korona kuriin? Mitä tapahtuu, kun maailma avaa jälleen ovensa? Mitä meille on tapahtunut eristyksen aikana? Näitä kaikkia asioita on hyvä pohtia tässä vaiheessa. Seuraan itse tarkalla silmällä tarinan molempia puolia. Virallisen kertomuksen ja vaihtoehtoisen narratiivin ero on kilometrien päässä toisistaan. Mikä on totuus? Onko se kultainen keskitie? En osaa sanoa varmaksi. Esittelen seuraavaksi vain ajatuksia. En väitä, että ne olisivat absoluuttisia totuuksia. Haluan tämän kirjoituksen avulla jälleen herättää juuri sinut ajattelemaan asioita itse, antaa sinulle ajatuksenpoikasen ja auttaa sinua kurkistamaan kaninkoloon. Sinä itse päätät, kuinka syvälle haluat kurkistaa. Sinun itse pitää löytää oma totuutesi. Oletko valmis?

Mikä tässä ei täsmää?

Virallinen taho raportoi päivittäin kasvavista uhriluvuista. Vaihtoehtopuoli raportoi omaisista ja terveyden huollon ammattilaisista, jotka elävät tilannetta, jossa potilas, joka on saanut koronatestistä positiivisen tuloksen, kuolee hetken päästä sen jälkeen ja oli todellinen kuolinsyy mikä tahansa, merkitään kuolinsyyksi korona. Vaikka pystytään aivan selkeästi osoittamaan toinen kuolinsyy, merkitään virallisiin tilastoihin korona. Näitä ilmoituksia tulee jatkuvasti lisää, mutta heidät hiljennetään. Miksi?

Jos nyt ajatellaan hyvin karkeasti, niin ihminen on terve, kunnes toisin todistetaan. Mitä enemmän etsitään sairautta, sitä todennäköisemmin sitä myös löydetään. Mitä ollaan juuri nyt tekemässä? Lisätään koronatestausta. Vaihtoehtopuoli raportoi tutkimuksista, jotka osoittavat koronatestin epäspesifisyyttä ja puhuvat, että jopa 80% tuloksista on virheellisiä positiivisia.

sairaus-terveys_korona_3

Vaikka meille annetaan ymmärtää, että meillä ihmisillä on sananvapaus, niin miksi juuri nyt koronaviruksen aikana sensurointi on lisääntynyt merkittävästi? Youtube on ilmoittanut poistavansa kaikki videot, jotka käsittelevät 5G:n ja koronan yhteyttä. Miksi niitä poistetaan, jos edellä mainituilla ei ole mitään yhteyttä? Näinkin merkittävän teknologisen muutoksen kuin 5G:n pitäisi kestää kriittinen tarkastelu, ellei siinä tosiaan ole mitään hämärää. Tilannetta voisi verrata 50-luvun tupakkateollisuuden lobbaukseen. Aikoinaan, kun 3G teki tuloa markkinoille, sen turvallisuutta tutkittiin ja tulokset olivat shokeeraavia. Jo 3G:n säteily on todistetusti vahvasti syöpää aiheuttavaa. Oletko kuullut puhuttavan tästä? Niinpä. 4G:tä ei enää lähdetty edes tutkimaan, kun tulos tiedettiin jo etukäteen. Eipä ole 5G:täkään tutkittu terveyshaitoistaan muuten.

Huoli tehohoitopaikkojen riittävyydestä on todellinen. Mutta tuleeko potilaat teholle koronan takia vai jonkun muun syyn vuoksi? Eräät infektiolääkärit ovat uskaltautuneet omissa kanavissaan kertomaan siitä todellisuudesta, jota he kokevat osastoillaan. Ihmisiä tulee teholle hengitysvaikeuksien vuoksi, mutta ei sellaisten, jotka liittyvät yleisesti korona- tai influenssaviruksista aiheutuvasta infektiosta. Potilaiden oireet ovat vuoristotaudin kaltaisia hapenpuutostiloja ja hengityskoneiden väärälaisella käytöllä vain pahennetaan heidän tilannetta.

Eli ollaanko rajoituksilla saamassa Korona kuriin? Tällä hetkellä näyttää siltä, että ei.

Kuka tätä orkesteria johtaa?

Kirjoitin aikaisemmassa postauksesta vallasta. Nythän tilanne meillä Suomessa on se, että valtioneuvosto luottaa asiantuntija-arvioihin, jotka tulevat koronatapauksessa THL:stä ja valtioneuvosto tekee näiden arvioiden perusteella toimintasuunnitelman. Poliitikoilla itsellään ei siis tarvitse olla hajuakaan todellisuudesta, kunhan he vain luottavat tiedonantajiinsa. Pääministeriltä on kysytty uutisten suorassa lähetyksessä hänen henkilökohtaista kantaa, mutta sen kysymyksen hän on taitavana poliitikkona ohittanut hienosti. Tässä näemme valitettavan tilanteen, että valtioneuvosto on täysin ohjailtavissa. Avustajat ja tiedonantajat ohjaavat hallitustamme juuri siihen suuntaan, mitä heitä ylemmät tahot määräävät.

Mielestäni Sauli Niinistön ehdottaman koronanyrkin perustaminen olisi ollut todella hyvä idea, jos siihen olisi saatu riittävästi riippumattomia asiantuntijoita eri aloilta, myös valtavirtanäkemysten ulkopuolelta. Vain näin voisimme taata, että toimitaan totuuden pohjalta.

Kun muurit kaatuvat

Vaihtoehtopuolen villeimpiä näkemyksiä en pysty tähän kaikkia edes kirjoittamaan, mutta jos tulen hieman kohti keskitietä, niin se, mitä voi tapahtua seuraavaksi, voi olla paljon pahempaa, kuin mitä tähän asti on tapahtunut. Voi olla, että jo hyvin pian tulee tilanne, joka näyttää siltä, että korona on saatu kuriin. On teorioita skenaariosta, että tulee toinen pandemia, joka on vähintäänkin tämän nykyisen kaltainen. Joka ei siis ole mitenkään supervaarallinen, kuten ei koronakaan useimmille ole. Se, mikä tästä tilanteesta tekee vaihtoehtoisen totuuden mukaan kuitenkin huolestuttavan, on se, että kun ihmisillä on elimistössään koronavirus (tai mikä ikinä tämä sitten onkaan, mikä meitä nyt piinaa) ja lisäksi he saavat sen seuraavan viruksen, jonka tuloa emme luultavasti joudu kauaa odottamaan, saattaa näiden kahden viruksen yhdistyminen elimistöissämme olla erityisen kohtalokas.

On teorioita, että koronavirus olisi kehitetty labrassa. Siitä on jopa tutkimusnäyttöä, joka on julkaistu arvostetussa tieteellisissä julkaisuissa, että koronavirus ei sellaisenaan voi tarttua eläimestä ihmiseen. Koronavirusta on siis tätä varten muokattava. Voiko olla, että tämä virus on päästetty tahallaan ilmoille?

Ne, ketkä uskovat rokotteen pelastavaan voimaan, miettivät varmasti nyt, että miksi sitä ei ole vielä tuotu markkinoille. Tästäkin on monia teorioita liikkeellä. Annan sinun kuitenkin itse selvittää totuuden tästä seikasta. Jos etsit tietoa koronarokotteesta, et voi olla törmäämättä erään vaikutusvaltaisen henkilön nimeen, joka näyttää rahoittavan jokaista seitsemää kehitteellä olevaa koronarokotetutkimusta. Kun yhtälöön lisätään se seikka, että tämä sama henkilö haluaa kaikki maailman ihmiset digitaaliseen rekisteriin nanoteknologiansa avulla, voidaan tässä yhteydessä puhua jo melkoisesta eturistiriidasta. Olen itse erittäin huolissani, mihin tämä korona- ja poikkeustilanne vielä johtaa rokotteiden saralla. Koronaviruksiin on kehitetty rokotteita aikaisemminkin jo, mutta ne ovat olleet epäonnistuneita aiheuttaen monia komplikaatioita eläinkokeissa. Nyt ollaan ohittamassa eläinkokeet ja siirtymässä suoraan ihmiskokeisiin. Ja Yhdysvalloissa rokotevalmistajat ovat saaneet jo syytesuojan rokotehaittojen varalta. Kuka ottaa siis vastuun haitoista, jos rokotevalmistajat eivät sitä tee?

C-vitamiini_korona_3

Samanaikaisesti väheksytään A-, C- ja D-vitamiinin tärkeyttä immuniteetin ylläpidossa, vaikka niiden tehosta on tutkitusti hyötyä. Lääkärit, jotka ovat perillä asioista, suosittavat suonensisäisesti annettavaa C-vitamiinia mega-annoksina hoitomuotona, mutta valtavirtalääketiede ei ota tätä kuuleviin korviin. Se uskoo vain lääkkeiden ja rokotteiden tehoon. Jotenkin se on vain mielestäni käsittämätöntä, miten on onnistuttu harhauttamaan lääkärit ohittamaan tämä asia täysin. THL:lle terveisiä, että kokeilkaapas suositella edellä mainittua hallitukselle, niin voisin lyödä vetoa, että alkaa tehohoitopaikat vapautumaan nopeampaa ja ihmiset paranemaan.

Eristäytymisen uhat ja mahdollisuudet

Olen kirjoittanut aikaisemmissa teksteissä ennusteita, mitä eristysten takia tulee tapahtumaan ja tähän asti ne ovat olleet melko paikkaansa pitäviä. Meillä on tilanteesta huolimatta silti varaa valita. Voimme masentua, alistua pelolle, ahdistua ja tehdä asioita, joita kadumme koko loppuelämämme tai voimme nähdä tilanteen hyvän puolen. Voimme tutustua itseemme ja syvimpiin ajatuksiimme uudelleen, voimme nauttia perheen läsnäolosta, voimme opiskella, lukea ja kehittää itseämme. Ne, ketkä saavat/voivat työskennellä kodista käsin, voivat vihdoin iloita, että ei tarvitsekaan mennä työpaikalle, jos se on aikaisemmin aiheuttanut negatiivisia tunteita.

tietoisuus_korona_3

Tulemme asioiden äärelle, jotka todella merkkaavat. Otetaan tästä tilanteesta kaikki mahdollinen hyvä irti ja nostakaamme tietoisuuttamme uudelle levelille. Vain näin meillä on mahdollisuus selviytyä tästä. Yhdessä.

Kaikkea hyvää – juuri sinulle.

Be the first to reply

Vastaa