Raakavalkosuklaa syksyiseen kirpsakkaan makuun

Yhteistyössä Foodinin kanssa

Tässä sesonkiherkussa yhdistyvät syksyiset puolukat ja kermainen valkosuklaa. Tähän terveelliseen herkkuun tarvitset:

50g kaakaovoita

2rkl kookosmanna

½dl erytritolia

1rkl tocoa

½tl lesitiiniä

hyppysellinen vaniljaa

ripaus suolaa

½-1dl (pakaste)puolukoita

Sulata kaakaovoi vesihauteessa. Lisää loput ainekset (paitsi puolukat) sekoittaen joukkoon. Kaada massa haluamaasi laakeaan astiaan tai jääpalamuotteihin ja lisää vasta sitten puolukat. Varsinkin jos käytät jäisiä/viileitä puolukoita, alkaa suklaaseos kohmettumaan välittömästi.

Puolukat taittavat kivasti kaakaovoin ja kookosmannan runsautta. Lesitiini toimii emulgaattorina, jotta rasva ja erytritoli sekoittuvat  paremmin keskenään. Toco eli riisinlesejauhe tuo kermaisuutta ja E-vitamiinia reseptiin.

Maukasta syksyn jatkoa kaikille, toivottavasti pääsette herkuttelemaan tämän reseptin kanssa 🙂

Saatat tykätä myös näistä artikkeleista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.