Gluteenittomat ja lehmänmaidottomat takuuletut

Kesä ja räiskälepannut kuumimmillaan just nyt? Jos ruokailijoihin kuuluu gluteenittomia ja/tai lehmänmaidottomia ihmisiä, niin kokeile seuraavaa maistuvaa perusreseptiämme! Ja hei, vaikka et olisikaan gluteeniton ja/tai maidoton, niin uskallan luvata, että tykkäät näistä silti 🙂
3 dl gluteenittomia jauhoja yhteensä (reseptissä toimivat riisijauho, teffjauho, maissijauho sekä tattarijauho – suhde voi olla vaikka 2 osaa riisijauhoja, 1 osa muuta/muita)
1-1,5rkl psylliumia
2 dl kookosmaitoa
2dl vettä
2 kananmunaa
ripaus suolaa
gheetä tai kookosöljyä paistamiseen

 

Sekoita ainekset keskenään. Anna turvota 15min ennen paistamista. Makeutusta voi säädellä letun päällisillä – siihen sopivat ainakin hunaja, siirapit, marjat, hillot ja pähkinävoit.

Yhteistyössä Foodinin kanssa 

P.s. Edellisen postauksen kirja on arvottu, ja voittajalle ilmoitettu 🙂 Iloisena uutisena kerron nyt, että saan arpoa myös toisen samanlaisen kirjan instaseuraajilleni, joten instailijat – pysykää ajantasalla (skribentti-nimimerkillä minut sieltä siis löytää)!

Saatat tykätä myös näistä artikkeleista

2 comments

  1. Glut. lätyt on paljon parempia kuin normi. Meillä kaikki syö glut lättyjä.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6)arvontaan mun blogissa.
    Nyt mun blogiin voi taas liittyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.