Nostalgisten riisimuroherkkujen terveellisempi päivitys, nam!

Maukkaat terkut keskiviikkoiltaan! Minulla olisi niiiiin paljon kirjoitettavaa. Niiiiin paljon kerrottavaa. Niiiiin paljon pohdittavaa. Niiiiin paljon kysyttävää. Mutta. Minun ja blogini väliin on viime kuukausien aikana tullut nyt iso mutta. Kirjoitan tuosta mutasta myöhemmin, kunhan saan sen tekstimuotoon. Mutan takia olen huomaamattani siirtynyt blogissa ruokapainotteisuuteen, ja toivon, että se painotteisuus ei teitä lukijoita ole haitannut. Mutta (haha), nyt tämäniltaiseen asiaan.
Riisimuroherkut – ovatko ne tuttuja herkkuja teille? Minulle ovat, todellakin! Silloin joskus ysikytluvulla (kääääk!) esiteini-iässä tein niitä tosi usein! Nyt on sitten vuorossa hieman päivitystä näihin superhelppoihin namuihin. Olkaa hyvät!
2 dl puffattua riisiä tai riisimuroja
2 rkl kookosöljyä
2 rkl kaakaojauhetta
1-2 rkl maapähkinävoita
1-2 rkl vaahterasiirappia
ripaus suolaa
hyppysellinen vaniljaa
Sekoita ainekset kulhossa ja lusikoi massaa muffinivuokiin. Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia. Reseptistä tulee noin 6 vuoallista.
Yhteistyössä Foodinin kanssa

Saatat tykätä myös näistä artikkeleista

10 comments

 1. Meillä noita tehtiin aina jouluksi! En kyl tiiä miten/miks jouluun liittyy, mut silloin niitä tehtiin. Oon omienkin lasten kanssa tehny, mut yksi söisi kaikki ja toinen ei voi sietää suklaata 😉

  1. Aijjaa, jouluksi! En ole moista kuullutkaan 😀
   Ehkä teilläkin myöhemmin nämä pääsevät koko perheen herkkulistalle :-)!
   p.s. Mulla on sähköpostissa sulle vastaus tulossa luonnoksissa… 🙂

  1. En mä tiedä, onko tällaisista versioista paljon kirjoitettu, mutta tässä on ainakin meidän toimiva versio 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.