Niiiiiin pihalla

Jep, ollaan kyllä oltu niiiiin (mökki)pihalla koko loma. 
Kuten huomasitte, pihalla olen ollut myös kaikista tietoteknisistä laitteista…
Valitettavasti pihalla ollaan oltu lisäksi poikien oireiden suhteen. Tilanne molemmilla kultapojilla on melkoisen sotkuinen. Toivottavasti tämä pihailun muoto loppuu huomenna the Gurun vastaanottoajalla.

Saatat tykätä myös näistä artikkeleista

10 comments

 1. Ihana kesäfiilis kuvissa! Toivottavasti saatte valaistusta The Gurulta poikien tilanteeseen. Meillä oireillaan pujolle ihan koko perheen voimin. Mutta onneksi Neiti on ihan ok muuten. Mä olen se tukkoisin tapaus.

  1. 🙂 Saatiin valaistusta… ja ohjeena Pikkusankarille jotain mullistavaa! :-O Hetki tässä menee sulatellessa, jospa saisi kirjoitettua päässä olevat jutut auki joku lähipäivä.

   Älä ota pahalla, kun sanon, että onneksi sinä olet se tukkoisin tapaus teidän perheessä ;-D Mutta ei tarvitsisi kyllä olla teillä kenelläkään tukkoisuutta!

  2. Löysin juuri blogisi ja luin paljon (ja jatkan lukemista) Meillä on 2.5v refluksilla ainakin maitoon ja soijaan oireileva lapsi. Todennäköisesti muitakin on, mutta oireet tulevat viiveellä niin niitä ei saa helposti jäljitettyä.

   toivotan teille tsemppiä arkeen ja jään seurailemaan kirjoituksiasi 🙂

  3. Moi Alanis! Kiva, että löysit tänne 🙂 Kirjoittelen säännöllisen epäsäännöllisesti, joten kannattaa tosiaan selailla vanhempia postauksia myös, jos tykkää tiheästä postaustahdista 😀 Harmi, että teillä painitaan samojen juttujen kanssa… Toivon teille helpotusta vaivoihin! Tulen paremmalla ajalla vastavierailulle blogiisi 🙂

  1. Haha. 🙂 Noooo: Pikkusankari on nyt syönyt mm. omenaa ja pähkinöitä ja minä tärisen hiestä märkänä vieressä 😀

  2. Heh, joo, on tämä viikko aika jännitystä kyllä ollutkin, huh!! No, viikonloppuna yritän päästää teidät jännityksestä 😀 ja kirjoitella laajemmin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.